Logo
  • Download
  • 9 juli 2024

ESG-rapportage: wat je ermee kan én moet voor HR

In een tijd waarin nieuwe regelgeving zoals de WPM en CSRD bedrijven dwingt om een ESG-strategie te ontwikkelen en te rapporteren, wordt het essentieel om voorbereid te zijn. Deze whitepaper biedt HR-professionals en managers de inzichten en praktische handvatten om deze uitdagingen aan te gaan en de kansen van ESG te benutten.
Beeld ESG-rapportage: wat je ermee kan én moet voor HR

Download

Type:
PDF
Grootte:
3,09 MB
Download
Aangeboden door:
Nmbrs

ESG draait om de impact van een bedrijf op mens en milieu, en omvat de thema's milieu (E), sociaal en maatschappij (S) en bestuur (G). Een effectieve ESG-strategie kan leiden tot betere bedrijfsresultaten, betrokken medewerkers en een sterkere positie op de arbeidsmarkt.

Ontdek in deze whitepaper alles over ESG en ESG-rapportage, de nieuwe regelgeving, indirecte verplichtingen, praktijkvoorbeelden, de rol van HR, bewezen voordelen, beginpunten en hoe software kan helpen.

Nmbrs is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Hierbij betrek je werknemers, zodat je een optimale HR-dienstverlening biedt met een minimale inspanning.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.