Logo

Zoekresultaten

Er zijn 6 items voor Hulp bij inloggen gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Administratief personeel gaat de strijd aan met robots

Door robotisering en digitalisering gaat administratief werk grotendeels veranderen en deels verdwijnen. Ook ontstaan er nieuwe banen. Op de werkvloer zie je straks drone-verkeersleiders, data-gijzeling experts en staat Google Assistant je te hulp. Tijdens de administratieve CrossOver nemen administratief medewerkers van tien verschillende organisaties het heft in eigen handen – zij laten zien hoe zij zich klaar maken voor de toekomst. 

Zelforganiserende teams kunnen pas wat worden als medewerkers goed voor zichzelf zorgen!

Stellen van grenzen en helder communiceren over wat je wel en niet kunt, lijkt in het werk van (zorg)professionals, nu werkend in zelforganiserende teams, belangrijker dan ooit te voren.

SER-verkenning robotisering: wendbaarheid en weerbaarheid vergroten

De Sociaal-Economische Raad heeft de SER-verkenning Mens & Technologie: Samen aan het Werk toegelicht aan de Vaste Kamercommissie van SZW. De SER-delegatie belichtte zowel de kansen van de digitalisering voor de Nederlandse economie als de risico’s.

4 voordelen van augmented reality voor uw werk

Een door internet gegenereerde informatielaag die wordt geprojecteerd op de wereld om u heen, dat is de kern van augmented reality (AR). Er zijn steeds meer toepassingen beschikbaar (niet alleen Pokémon Go!). Wat zijn de mogelijke voordelen voor uw werk als HR-professional?

HR als marketingtool: drie manieren om de werknemerservaring te verbeteren

Het talentlandschap verandert – en snel ook. Alleen als HR een marketing mindset aanneemt, en de werknemerservaring opnieuw wordt vormgegeven, kan de IT-industrie blijven bloeien. Het zijn namelijk juist de medewerkers die het verschil kunnen maken. De IT-sector richt zich op het verlenen van diensten, die worden verleend door mensen. De werknemerservaring is dan ook belangrijk voor de groei van een bedrijf.

Hoe heeft u kennis binnen uw bedrijf geborgd?

Een van de belangrijkste trends die bijdragen aan de transformatie van de manier waarop we werken is het gebruiken en delen van kennis. In een onderzoek van het ADP Research Institute® onder werkgevers én werknemers wereldwijd kwam dat dan ook naar voren als een sterke behoefte bij geschoolde arbeidskrachten. Werkgevers kunnen voorop (blijven) lopen door hun personeel uit te rusten met de juiste hulpmiddelen en door het stimuleren van kennisdeling binnen hun organisaties.

Filter op: