Logo

Zoekresultaten

Er zijn 39 items voor Hulp bij inloggen gevonden. Pagina 1 van 4.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Sociale steun en begeleiding aan werknemers nu essentieel

Momenteel ervaren veel mensen onzekerheid en angst. De arbodienstverleners krijgen een enorme toename in vragen. Werkgevers kunnen volgens arbodienstverlener Arbo Unie een grote rol spelen door het bieden van houvast en steun om zo ook gevoelens van onzekerheid en angst te reduceren. Dit is hét moment voor leidinggevenden om naar voren te stappen en werknemers te begeleiden.

Wat moet je doen bij een arbeidsongeschikte medewerker door een ongeval?

Als je in jouw bedrijf te maken krijgt met een werknemer die arbeidsongeschikt is geraakt door een letselschade ongeluk, zit je met een probleem. Naast de fysieke en emotionele schade die ongevallen veroorzaken, vragen ze ook om formele actie van de werkgever. Maar wat moet je allemaal doen als een van jouw personeelsleden niet meer kan werken ten gevolge van een letselschade?

Tips om met angst en onzekerheid van medewerkers om te gaan

Het coronavirus heeft in korte tijd ons leven enorm veranderd en we merken de impact op allerlei manieren: in thuiswerken, sociale onthouding en werk dat wegvalt of juist enorm piekt. Voor velen van ons is deze Covid-19 uitbraak beangstigend. Onze emoties worden nog eens versterkt door de continue media-aandacht voor het virus en alle nieuwsberichten (waar of onwaar) die circuleren op social media. Hoe ga je met deze angst en onzekerheid om? Als leidinggevende en voor jezelf? Enkele tips.

Hartstilstand op werkvloer: vergroot de overlevingskans naar 90%

Elke week worden in Nederland 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Bij het ontbreken van snelle en adequate hulp overleeft slechts 2-5% van de slachtoffers dit. Drie handelingen kunnen een leven redden!

Bijna helft organisaties heeft noodprocedures zorgplicht onvoldoende ingericht

Bijna de helft van de werknemers heeft geen idee of hun werkgever in een noodsituatie hen snel en deskundig te hulp schiet. Ook weten werknemers bij calamiteiten vaak niet met wie ze contact moeten opnemen. In Nederland gaat het om 46% van de werknemers. Bedrijven voldoen hiermee niet aan hun wettelijke zorgplicht. Zo blijkt uit recent Europees onderzoek van Innofact in opdracht van Concur®, onderdeel van SAP.

Werken onder invloed: een verborgen probleem?

Na een iets te gezellig feestje zit er de volgende ochtend waarschijnlijk nog steeds alcohol in je bloed. Cannabis, MDMA, cocaïne en andere drugs kunnen zelfs dagen na gebruik in het lichaam blijven hangen. Hoe signaleer je of medewerkers incidenteel onder invloed werken of mogelijk zelfs problematisch innemen? Is dat jouw zaak en wanneer en hoe grijp je in?

FNV stelt werkgever aansprakelijk voor ernstige longziekten

Vijf werknemers stellen Lincoln Smitweld in Nijmegen met hulp van FNV Metaal aansprakelijk voor ernstige schade aan hun longen. Volgens de vijf heeft het bedrijf hen willens en wetens blootgesteld aan gevaarlijke stoffen bij de productie van lasmateriaal.

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren

“Werkstress wordt op een verkeerde manier beoordeeld en behandeld. Er wordt niet naar de juiste oorzaken gekeken en dus worden ook niet de juiste behandeling en preventie ingezet,” aldus Prof. dr. Van Rhenen, Chief Health Officer bij Arbo Unie. Volgens de hoogleraar wordt vooral gekeken naar belasting versus belastbaarheid, terwijl werkstress vaak een gevolg is van te weinig steun, te weinig autonomie of een gebrek aan competenties.

NEN-ontwerp voor bedrijfsnood en bedrijfshulpverlening

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd dat zowel kleine als grote bedrijven hulp biedt bij het ontwerpen en implementeren van de bedrijfsnoodorganisatie (BNO) waaronder de bedrijfshulpverlening (BHV) is begrepen.

Tips om eenzaamheid op het werk te lijf te gaan

De cijfers over eenzaamheid in Nederland lopen sterk uiteen. Volgens het RIVM voelt ruim 40 procent van de bevolking zich eenzaam; het CBS houdt het op 4 procent, en 3 procent onder de beroepsbevolking. Zelfs met dat lage percentage gaat het nog altijd om dik 250.000 werkenden. Een situatie dus om rekening mee te houden, zeker gezien de enorme impact van eenzaamheid op welzijn en inzetbaarheid.

Filter op:

Onderwerp