Logo
  • Nieuws
  • 4 juli 2011
  • Redactie HRpraktijk

HRpraktijk verwelkomt 5000ste lid LinkedIn-groep

De LinkedIn-groep HRpraktijk professionals heeft onlangs haar 5000ste lid mogen verwelkomen. Met de aanmelding van Marjan Beijer, HR Manager NL van ADM Cocoa in Koog aan de Zaan, werd deze magische grens bereikt. HRpraktijk nestelt zich hiermee in de Nederlandse top-5 van HR-groepen op LinkedIn.

Beeld HRpraktijk verwelkomt 5000ste lid LinkedIn-groep

Als verrassing ontving Beijer de nieuwe editie van het boek HRM voor de toekomst van Rob Vinke uit handen van hoofdredacteur Peter van den Hout. "De LinkedIn-groep werd mij aangeraden door vakgenoten," vertelt Beijer. "Natuurlijk had ik niet verwacht dat ik het 5000ste lid zou worden. Dat was dus een leuke bijkomstigheid."

 

Praktijkervaringen uitwisselen

HRpraktijk professionals is een breed platform voor HR-professionals die op zoek zijn naar praktische oplossingen op het gebied van personeelsmanagement. Naast actuele HR-ontwikkelingen krijgt u van collega's en experts antwoord op prangende HR-vragen waar u op de werkvloer mee te maken heeft. 

 

"Iedere nieuwe aanmelding wordt door de redactie beoordeeld," legt Van den Hout uit. "We checken of de betreffende persoon ook echt een HR-professional is. Op deze manier houden we de groep 'zuiver'; dat levert de meeste toegevoegde waarde op voor de leden. Zo kunnen ze  gericht vragen stellen aan gelijkgestemden en praktijkervaringen uitwisselen. Zonder deurbeleid zouden we waarschijnlijk al het dubbele aantal leden hebben gehad, maar we gaan juist voor kwaliteit."

 

Bent u al lid van HRpraktijk professionals op LinkedIn? Meld u nu aan

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.