Logo
  • Nieuws
  • 14 maart 2012
  • Bas Ammerlaan

HRpraktijk Rapportencentrum: alle HR-rapporten bij elkaar

HRpraktijk lanceert een splinternieuw rapportencentrum dat is toegespitst op het aanbieden van rapporten voor HR-professionals binnen alle relevante HR-thema’s. Ook kunnen aanbieders gratis eigen rapporten op de site plaatsen.

Beeld HRpraktijk Rapportencentrum: alle HR-rapporten bij elkaar

"Dit initiatief komt voort uit de grote populariteit van rapporten die HRpraktijk publiceert," legt HRpraktijk-uitgever Sietse Kingma uit. "Onze klanten hebben behoefte aan concrete vakinformatie, zonder poespas. Met deze nieuwe site proberen we voor alle partijen toegevoegde waarde te realiseren. Experts kunnen zich profileren en HR-professionals beschikken over een kwalitatief hoogstaande bron van vakinformatie."

 

Kennisdeling

Het HRpraktijk Rapportencentrum biedt optimale mogelijkheden voor kennisdeling binnen het HR-werkveld. Zo wordt HR-experts de mogelijkheid geboden geheel kosteloos rapporten in het centrum te plaatsen. Dit biedt hen naamsbekendheid onder de grote hoeveelheid HR-professionals die de site bezoekt. De hieruit afkomstige leads kunnen vervolgens tegen vergoeding ook worden verworven.

 

Top 5 populairste rapporten

- Personeel werven anno nu

- Arbeidsovereenkomst bepaalde en onbepaalde tijd

- Hoe u met e-HRM verzuimkosten aanpakt

- Onderzoeksrapport HR-instrumentarium

- Vakantie en verlof

 

Ga gauw kijken in het HRpraktijk Rapportencentrum voor het complete aanbod. 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.