Logo
  • Nieuws
  • 24 oktober 2011
  • Peter van den Hout

Finalisten HR Proffie 2011 bekend

De finalisten voor de HR Proffie, de vakprijs voor het beste HR-beleid in Nederland, en de Innovatieprijs zijn bekend. De in totaal vijf finalisten dingen mee naar twee prijzen die op 2 november worden uitgereikt.

Beeld Finalisten HR Proffie 2011 bekend

Technische Unie, Zorgfederatie Oldenzaal en PON zijn genomineerd voor de HR Proffie 2011 voor het beste HR-beleid. Bij de HR Proffie Innovatieprijs strijden Aluchemie en afgevaardigden van de Gedragscode Schoonmaakbranche (vertegenwoordigd door Schiphol, NS en FNV) om de prijs voor het meest innovatieve HR-beleid.

 

Organisaties met een goede verbinding tussen de organisatiestrategie en het HR-beleid maken kans op het winnen van de Proffies. De organisatie van de HR Proffie is in handen van Berenschot, Tempo-Team, HR Strategie en NVP.

 

Inspirerende sprekers

Ber Damen, directielid van Berenschot en dagvoorzitter tijdens de uitreiking, is verheugd over het rijtje genomineerden. "Elk jaar is het weer afwachten welke organisaties met hun HR-beleid durven mee te dingen naar deze gerenommeerde prijzen. Doordringen tot de finale is al een prestatie op zich en het wordt 2 november een spannende strijd wie er gaan winnen."

De bekendmaking van de winnaars van de HR Proffie 2011 vindt plaats in het Figee Innovatie Theater in Haarlem. Het programma begint om 15.00 uur. Naast de uitreiking van beide prijzen komen er enkele inspirerende sprekers aan het woord, onder andere Carlo Strijk (voormalig Director of HR bij Hilton International en coach op het gebied van Personal Branding, carrière en levensvragen) en Paul Boselie (hoogleraar Human Resource Management aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht).

Komt u ook?

Wilt u bij de uitreiking op 2 november in het Figee Innovatie Theater in Haarlem aanwezig zijn? Aanmelden kan via de website van de HR Proffie (toegang is gratis).

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.