Logo
  • Nieuws
  • 20 november 2009
  • Mariel Hovemann

De HRpraktijk Web Awards gaan naar...

Donderdagavond vond in Vianen de uitreiking van de HRpraktijk Web Awards 2009 plaats. Deze publieksprijs voor de beste website van aanbieders van producten en diensten op het gebied van human resources, is uitgereikt in de categorieën Opleiding/Training/Coaching, HR-advies en –support en Recruiting/Tijdelijk personeel/Payrolling.

Beeld De HRpraktijk Web Awards gaan naar...

HR-professionals hebben vanaf begin oktober tot medio november via de speciale website www.hrpraktijk.nl/webawards aan de hand van een rapportcijfer hun stem kunnen uitbrengen op vijftien genomineerden in drie categorieën. De totalen van de gegeven rapportcijfers bepaalden de winnaars.

 

Tot winnaars zijn gekozen:

 

Daarnaast heeft het publiek zich aan de hand van een aantal vragen ook inhoudelijk over de genomineerden kunnen uitspreken. Die feedback is aan alle genomineerden overhandigd, samen met zogenaamde expert reviews. In deze reviews geven de partners in het Web Award-initiatief hun deskundige kijk op de vindbaarheid en effectiviteit van de genomineerde websites. Deze partners zijn Maxlead uit Oegstgeest, bureau voor zoekmachinemarketing, en Edenspiekermann in Amsterdam en Berlijn, bureau voor strategisch ontwerp en communicatie. Partner Creabea, communicatiebureau uit Amersfoort tekende voor het ontwerp en de realisatie van de speciale site voor de verkiezing van de Web Awards. 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.