Logo
  • Nieuws
  • 25 november 2021

De HR Podcast – Afl. 52: Corona-workarounds voor de nieuwe lockdown

We hebben gezien hoe snel we weer in oude gewoontes terugvallen, van in de file staan tot handen geven. Maar nu wordt er hard op de rem getrapt met een lockdown light en weer volledig thuiswerken. Wat kunnen we ook nu nog leren van alle wijze raad en adviezen die we vorig jaar kregen om om corona heen te werken, met het verplichte thuiswerken om te gaan en het werk te laten doorgaan?

Beeld De HR Podcast – Afl. 52: Corona-workarounds voor de nieuwe lockdown

Inhakend op de actualiteit krijg je in aflevering 52 van de HR Podcast een opfrisser over thuiswerken, corona-workarounds en leidinggeven op afstand. Met een greep uit drie afleveringen uit het archief van de HR Podcast met Sander Jansen, Luc Dorenbosch en Gonny Vink krijg je inspiratie voor corona-workarounds voor de nieuwe lockdown.

Beluister hier de genoemde afleveringen uit het archief van de HR Podcast:

#18: Stoppen met thuiswerkgedoe – Sander Jansen

#22: Slimme antwoorden van HR op corona-challenges – Luc Dorenbosch

#27: Effectief werken en leidinggeven op afstand – Gonny Vink

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast-apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.