Logo
  • Nieuws
  • 5 november 2019

De HR Podcast – Afl. 5 Strategische workforce planning met LinkedIn

Aflevering vijf van de HR Podcast gaat over strategische personeelsplanning én LinkedIn. We gebruiken bijna allemaal wel LinkedIn. En ons profiel vertelt vaak meer over ons dan de bedrijfseigen HR-systemen. Door alle mutaties die in de LinkedIn-profielen worden doorgevoerd is ondertussen een gigantische database ontstaan die waardevolle inzichten kan geven aan HR-professionals.

Beeld De HR Podcast – Afl. 5 Strategische workforce planning met LinkedIn

Dat zegt Veronique Bouree van LinkedIn. Zij vertelt in deze podcast over het innovatieve gebruik van de LinkedIn-data bij strategische personeelsplanning. De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering.

Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

 

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.