Logo
  • Nieuws
  • 5 november 2019

De HR Podcast – Afl. 5 Strategische workforce planning met LinkedIn

Aflevering vijf van de HR Podcast gaat over strategische personeelsplanning én LinkedIn. We gebruiken bijna allemaal wel LinkedIn. En ons profiel vertelt vaak meer over ons dan de bedrijfseigen HR-systemen. Door alle mutaties die in de LinkedIn-profielen worden doorgevoerd is ondertussen een gigantische database ontstaan die waardevolle inzichten kan geven aan HR-professionals.

Beeld De HR Podcast – Afl. 5 Strategische workforce planning met LinkedIn

Dat zegt Veronique Bouree van LinkedIn. Zij vertelt in deze podcast over het innovatieve gebruik van de LinkedIn-data bij strategische personeelsplanning. De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering.

Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

 

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.