Logo
  • Download
  • 29 juni 2022

How-to gids: Leren & ontwikkelen in een hybride werkomgeving

Hybride werken heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt. Voor de pandemie was thuiswerken nog vaker uitzondering dan regel. Maar inmiddels is het voor een groot aantal bedrijven haast de normaalste zaak van de wereld. Bovendien wil negen van de tien werknemers ook na de coronamaatregelen vaker vanuit huis werken. Hoe zorg je er in deze nieuwe situatie voor dat medewerkers effectief aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling kunnen én blijven werken?
Beeld How-to gids: Leren & ontwikkelen in een hybride werkomgeving

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
35 Pagina's
Download

Studytube, het alles-in-één leerplatform, legde dit vraagstuk onder de loep. Er is de afgelopen jaren namelijk veel veranderd in de leerbehoeftes van organisaties en hun medewerkers. Maar wat is er precies veranderd in het leerlandschap door het hybride werken? Wat bleek succesvol? En met welke leervormen kom je het beste tegemoet aan de groeiende noodzaak van continu leren & ontwikkelen in jouw organisatie? Je ontdekt het in dit e-book.

Wat je leert in dit e-book:

  • Wat is de impact van hybride werken op leren & ontwikkelen?
  • Wat zijn de voornaamste uitdagingen op het gebied van leren in organisaties op dit moment?
  • Welke leervormen sluiten het beste aan op de actuele leerbehoeften?
  • En hoe kun je deze leervormen het beste organiseren in jouw bedrijf?

Met concrete tips voor de praktijk kun jij na het lezen direct aan de slag. Zo maak jij van de ideale leervormen van dit moment – hybride leren, blended learning en microlearning – in jouw organisatie zeker een succes.

 

Deze download wordt aangeboden door

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.