Logo
  • Nieuws
  • 5 december 2019

De HR Podcast – Afl. 8 Digitaliseren van HR met HR Tech

HR Tech is de verzamelnaam voor allerlei slimme digitale tools en software. Van het centrale personeelssysteem tot spraakrobots voor medewerkers selfservice. Welke toepassingen zijn er? En waar staan we in Nederland met het digitaliseren van HR met HR Tech?

Beeld De HR Podcast – Afl. 8 Digitaliseren van HR met HR Tech

In aflevering 8 van de HR Podcast vertelt Mark van Assema, oprichter van het HR Tech Review platform, hoe de Nederlandse HR Tech arena eruit ziet. En hij geeft tips hoe je vanuit HR de digitalisering met HR Tech aanpakt.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.