Logo
  • Nieuws
  • 20 januari 2022

De HR Podcast – Afl. 55: Gemeente Breda: inclusiviteit bevorderen door personeelsplanning met Dyflexis

Thuis- en hybride werken is voor mensen in de zorg, in logistieke centra, in winkels de horeca en de recreatie vaak niet mogelijk. Ook bij de gemeente Breda moeten de fietsenstallingen en de rondvaartboten volledig bemenst blijven. Innovatieve software maakt het ook voor de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijk onderdeel uit te maken van de organisatie. Met meer inzicht en duidelijkheid voor zowel werkgever als werknemer zorgt de gemeente Breda nu voor een optimale bezetting van hun fietsenstallingen en rondvaartboten.

Beeld De HR Podcast – Afl. 55: Gemeente Breda: inclusiviteit bevorderen door personeelsplanning met Dyflexis

In aflevering 55 van de HR Podcast is Erwin van Buuren, Teamleider Parkeerbedrijf bij de gemeente Breda, te gast. Hij vertelt hoe de slimme workforce management software van Dyflexis helpt om de dienstverlening te verbeteren voor de burgers van Breda én de betrokkenheid te bevorderen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een boeiend gesprek over waarom planningssoftware nodig is bij een gemeente, wat er komt kijken om zo’n systeem te kiezen en in te voeren en hoe het gebruik ervan uitpakt voor de medewerkers.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.