Logo
  • Nieuws
  • 26 november 2020

De HR Podcast afl. 30: Van digitale vaardigheden naar productiviteit én werkgeluk

Door corona is er een digitaliseringsgolf over werkend Nederland getrokken. Sinds de eerste lockdown zijn onze digitale vaardigheden met sprongen toegenomen. Tenminste, dat denken we. Maar hoe is het nu écht gesteld met de digitale vaardigheden in kantoorwerkersland? Krijgen we nu ook bijna automatisch een versnelling van de digitalisering van organisaties? En welke impact heeft dat op HR?

Beeld De HR Podcast afl. 30: Van digitale vaardigheden naar productiviteit én werkgeluk

Kleine en hele grote vragen die Sophie van Noort, Slimmer Werken Scan-specialist bij 1uur.nu, in aflevering 30 van de HR Podcast beantwoordt. Daarin vertelt ze dat de toename van digitale vaardigheden geen doel op zich is. Uiteindelijk gaat het erom de organisatie met slimme tools productiever te laten werken. En daardoor neemt het werkgeluk bij medewerkers ook toe!

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.