Logo
  • Nieuws
  • 28 februari 2020

De HR Podcast Afl. 14 - ProRail: De rol van HR in de digitale transformatie

Bij ProRail draait het sinds jaar en dag om techniek, dus zijn ze wel wat gewend. Maar de digitalisering raakt ProRail in het hart van de bedrijfsvoering. Welke rol speelt HR daarin? En hoe combineert HR dat met andere grote veranderingsprocessen die er bij ProRail spelen?

Beeld De HR Podcast Afl. 14 - ProRail: De rol van HR in de digitale transformatie

In aflevering 14 van de HR Podcast vertelt Raymond van Hattem, HR-directeur van ProRail over de grote veranderingen bij ProRail en hoe het HR-team het bedrijf helpt transformeren naar een meer digitale toekomst.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.