Logo
  • Nieuws
  • 7 maart 2016

Test uw HR-kennis en win!

De derde jaargang van de online kennisquiz HR Challenge van HR Praktijk en ADP is begonnen: beantwoord 5 kennisvragen en win prachtige prijzen! De HR Challenge loopt van maart tot en met juni 2016 en bestaat uit 4 rondes plus de live finale op 16 juni.

Beeld Test uw HR-kennis en win!

Elke ronde ontvangt de winnaar een Managementboek.nl cadeaubon ter waarde van €100. De top 3 krijgt gratis een E-learning cursus van HR Academy naar keuze. Naast de winnaar gaan ook de nummers 2 en 3 van elke ronde door naar de finale op 16 juni waar weer mooie prijzen te verdienen zijn:

  • de hoofdprijs ter waarde van € 1.000 + gratis deelname aan de Leergang Bedrijfskunde voor HR
  • een tweede prijs ter waarde van € 350
  • een derde prijs ter waarde van € 100

Doe mee en win

Gratis live event over Engagement

U kunt zich nu al aanmelden voor het gratis live HR Challenge event over engagement op 16 juni. Sprekers tijdens dit event zijn:

Best practice Booking.com

Tom Pel, Head of HR HQ Booking.com. Hij zal laten zien hoe engagement bij een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland wordt aangepakt. Met Booking.com won hij het afgelopen jaar de HR Proffie voor excellent HR-beleid. Hoe slaagt de boekingssite erin om wereldwijd duizenden medewerkers aan zich te binden? Wat is het (HR-)geheim achter dit ongelooflijke succes?

Olympische hoogten

Coach Robin van Galen behaalde met het Nederlands dames waterpoloteam goud op de Olympische Spelen in Beijing (2008). Momenteel coacht hij het herenteam, waarmee hij onlangs op een haar na kwalificatie voor de zomerspelen in Rio de Janeiro miste. Als geen ander kent hij het dunne lijntje tussen winnen en verliezen en weet hij zijn team steeds opnieuw te motiveren. Van Galen heeft zich verdiept in teamprocessen en leiderschapsstijlen. Tijdens het HR Challenge event zal hij zijn gouden tips en ervaringen met u delen.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.