Logo
  • Nieuws
  • 15 januari 2015

Hilde Janssens nieuwe HR-directeur bij Cegeka

Hilde Janssens (36) is gestart als HR-directeur bij informaticabedrijf Cegeka. In haar functie is ze verantwoordelijk voor zowel het operationele personeelsbeheer van Cegeka België als voor de coördinatie van het strategische HR-beleid van de hele Cegeka Groep.

Beeld Hilde Janssens nieuwe HR-directeur bij Cegeka

Die telt inmiddels vestigingen in elf landen. De aanstelling past in de sterke uitbreiding die Cegeka vandaag meemaakt en ook in de toekomst verder ambieert. Met de overname van Brain Force in oktober 2014, bijvoorbeeld, steeg het aantal medewerkers van 2.400 naar 3.200.

“Ik heb voor Cegeka gekozen omwille van de ambitie van het bedrijf, alsook de sterke bedrijfscultuur”, zegt Hilde Janssens. “Samen met de organisatie wil ik onze groei mede realiseren met een coherent en dynamisch HR-beleid, onder andere door het juiste leiderschap en talent in te zetten.”

Voor haar komst naar Cegeka was Hilde Janssens acht jaar HR & Organization Director bij Grontmij, waar ze verschillende fusies begeleidde, een ervaring die goed van pas komt in haar nieuwe functie. Ze startte haar loopbaan bij Securex, eveneens in HR-functies.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.