Logo
  • Nieuws
  • 12 augustus 2019

Gemmie Hermens nieuwe People & Culture director ISS Facility Services

Per 1 augustus is Gemmie Hermens (53) bij ISS Facility Services gestart als director People & Culture en toegetreden tot het directieteam van ISS Nederland.
Hermens heeft de afgelopen 5 jaar als HR directeur binnen fashion retail gewerkt. Daarvoor was zij 10 jaar lang Vice President Human Resources bij Telegraaf Media Groep.

Beeld Gemmie Hermens nieuwe People & Culture director ISS Facility Services

Zij is afgestudeerd arbeidsjurist en heeft ruime en gevarieerde ervaring in verschillende beleids- en leidinggevende HR-functies. Daarnaast vervult Gemmie ook toezichthoudende rollen als lid van de raad van toezicht van publieke omroep BNNVARA en het pensioenfonds Volopensioen.

Gemmie Hermens over haar nieuwe baan:

“People staan centraal bij ISS. Ik ben dan ook geen HR-directeur, maar directeur People & Culture. Ik kijk ernaar uit om samen met het team de rol van HR als business partner voor staf en operatie nog nadrukkelijker in te vullen bij een bedrijf dat de ambitie heeft om de beste service-organisatie van Nederland te worden. In ons werk gaat het om 'kracht en niet om macht'. Door kwaliteit te leveren (kracht) kan je het verschil maken, niet door het af te dwingen".

Edu Peek, algemeen directeur ISS Facility Services:

“Ik ben ervan overtuigd dat Gemmie met haar ruime ervaring in diverse brede HR rollen veel waarde gaat toevoegen aan ISS en zich snel bij ons thuis zal voelen”.

 

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.