Logo
  • Nieuws
  • 12 maart 2012
  • Mariel Hovemann

Laat gratis onderzoeken hoe slimmer te reizen en te werken

De regeling Mobiliteitsvoucher is verlengd. Dat wil zeggen dat u voor 25 tot maximaal 250 medewerkers gratis kunt laten onderzoeken hoe zij slimmer kunnen reizen en werken.

Beeld Laat gratis onderzoeken hoe slimmer te reizen en te werken

U kunt hiervoor een Mobiliteitsvoucher aanvragen. Met deze voucher maakt een adviseur een mobiliteitsscan.

 

Ook subsidie voor invoering

De regeling is niet alleen verlengd, er is ook een belangrijke wijziging doorgevoerd. U kunt de subsidie van de tweede mobiliteitsvoucher nu ook gebruiken om naast de adviesuren ook geadviseerde producten toe te passen aldus MKB Nederland. Een voorbeeld hiervan is een probeerpool voor e-bikes of het deelnemen aan de campagne rij2op5 van de Fietsersbond. Deze verruiming geldt voor grote mobiliteitsvouchers die na 1 december 2011 zijn of worden afgegeven.

Aanvragen

De regeling is wegens succes verlengd tot eind 2012. Kijk voor meer informatie over de MKB-vouchers op www.agentschapnl.nl/mobiliteitsvouchers

 

Tip

Het subsidieprogramma Mobiliteitsvouchers is bedoeld om te onderzoeken of het vervoer van werknemers van mkb-bedrijven beter en effectiever geregeld kan worden en naar aanleiding daarvan mobiliteitsmaatregelen in te voeren. Een bijdrage is beschikbaar in de vorm van grote en kleine mobiliteitsvouchers. U kunt hier meer over lezen in dit artikel binnen de Kennisbank Subsidies.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.