Logo
  • Nieuws
  • 26 november 2010
  • Dagmar Hendriks

Graag uw mening over internationale afspraak voor HRM

NEN Arbeid heeft het internationale initiatief om HRM te normaliseren opgepakt. De nieuwe norm moet zich richten op de verbetering van de uitwisseling van personeel tussen organisaties.

Beeld Graag uw mening over internationale afspraak voor HRM

Daarnaast gaat het om het vastleggen van criteria van het werkveld van de HRM-professional. NEN onderzoekt de behoefte hiervan en roept u op hieraan deel te nemen.

Waarom een norm?

Het HRM-werkveld is divers en breed en instrumenten en procedures lopen uiteen. Zo is de uitwisseling van personeel is op dit moment lastig vanwege conflicterende, nationale regelgeving en een grote mate van diversiteit in HRM-beleid. Een nieuwe norm is nodig om talentmanagement te ontwikkelen en nieuwe talenten te herkennen, vinden en inzetbaar te maken op de internationale arbeidsmarkt aldus NEN Arbeid.

Informatiebijeenkomst

Daarom organiseert NEN Arbeid op 11 januari 2011 een informatiebijeenkomst over dit onderwerp. Doel van deze bijeenkomst is informatie uit te wisselen over de mogelijkheden en de richting van internationale normen voor HRM. Aanmelden kan via arbeid@nen.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.