Logo

Zoekresultaten

Er zijn 4 items voor podcast gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

De HR Podcast – Afl. 37 ANWB - Thuiswerken of reizen: altijd een vergoeding op maat

Thuiswerken is door de coronacrisis hét gespreksonderwerp aan de onderhandelingstafels. Met praktische vragen. Want hoort daar ook een thuiswerkvergoeding bij? En zo ja, hoe gaat die samen met vergoedingen voor woon-werkverkeer of de leaseauto-regeling? De ANWB heeft nu de eerste cao afgesloten waarin zo'n flexibel budget’ is opgenomen.

Internationale mobiliteit van werknemers in Europa verandert door focus op kosten en ESG-doelstellingen

Werkgevers kijken steeds scherper naar de kosten van zakenreizen. Daarnaast wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen en het behalen van ESG-doelstellingen belangrijker in de afwegingen die werkgevers maken rondom de internationale mobiliteit van hun medewerkers. In voorgaande jaren waren veiligheid en het welzijn van medewerkers de voornaamste factoren die de mobiliteit van werknemers beïnvloedden.

De HR Podcast – Afl. 39 Beter door de crisis met schokbestendige arbeidsvoorwaarden

De coronacrisis heeft met grote snelheid enorme veranderingen gebracht in ons dagelijkse leven én de manier waarop we werken. Maar tegelijkertijd is ook pijnlijk duidelijk geworden dat het in Nederland gebruikelijke systeem van arbeidsvoorwaarden en CAO's totaal niet crisisbestendig is gebleken. Dat sluit niet aan bij de snel veranderende werkpraktijk in crisistijd. Arbeidsvoorwaarden moeten meer schokbestendig worden. Welke innovaties kunnen we daarin de komende tijd verwachten?

Esther Flipse, expert mobiliteitsbeleid: 'Laten we ook fiets- en wandelkilometers belonen'

Eind dit jaar moeten werkgevers met meer dan honderd medewerkers de CO2-uitstoot van hun medewerkers registeren. Een mooie kans om het mobiliteitsbeleid op de schop te nemen: ga je fietsen naar het werk aanmoedigen? Het wagenpark elektrificeren? Een mobiliteitskaart invoeren? Keuzes te over.

Filter op: