Logo
  • Nieuws
  • 15 april 2021

De HR Podcast – Afl. 39 Beter door de crisis met schokbestendige arbeidsvoorwaarden

De coronacrisis heeft met grote snelheid enorme veranderingen gebracht in ons dagelijkse leven én de manier waarop we werken. Maar tegelijkertijd is ook pijnlijk duidelijk geworden dat het in Nederland gebruikelijke systeem van arbeidsvoorwaarden en CAO's totaal niet crisisbestendig is gebleken. Dat sluit niet aan bij de snel veranderende werkpraktijk in crisistijd. Arbeidsvoorwaarden moeten meer schokbestendig worden. Welke innovaties kunnen we daarin de komende tijd verwachten?

Beeld De HR Podcast – Afl. 39 Beter door de crisis met schokbestendige arbeidsvoorwaarden

Daarop geeft Marijn van der Heiden antwoord in aflevering 39 van de HR Podcast. Marijn is Senior Adviseur Arbeidsvoorwaarden & Arbeidsverhoudingen bij de Algemene Werkgeversvereniging AWVN. Hij adviseert werkgevers over arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden, ook in crisistijd. En bij CAO-onderhandelingen vind je hem vaak aan de onderhandelingstafels. Vanuit dat perspectief geeft Marijn inzicht in hoe arbeidsvoorwaarden meer schokbestendig kunnen worden.

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.