Logo

Zoekresultaten

Er zijn 182 items voor podcast gevonden. Pagina 1 van 19.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

De HR Podcast afl. 99 - Harold Vreeburg, Directeur HR Croonwolter&dros over HR-leiderschap

In deze aflevering van de HR Podcast is Harold Vreeburg, Directeur HR Croonwolter&dros te gast. Hij spreekt met Toine Al en Ruud Coumans over de ontwikkeling en transformatie van de onderneming om deze fit te maken voor de toekomst. Hierbij ligt voor Harold de nadruk op de mens, effectieve teams, cultuur en leiderschapsontwikkeling.

De HR Podcast afl. 94 - Bas van Leur over Copilot, de digitale assistent die ontzorgt

In deze aflevering van de HR Podcast duiken we in de wereld van digitale assistenten op de werkplek. Samen met Bas van Leur, expert op het gebied van de digitale assistent Copilot voor Microsoft 365. 

De HR Podcast – Afl. 53: Meer divers werven met inclusieve vacatureteksten

Er is nu veel aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Maar organisaties worstelen met het creëren van een cultuur waarin alle medewerkers erbij horen. Inclusiviteit begint al aan het begin van de employee journey. Want zonder extra zorg en aandacht blijken vacatureteksten in de praktijk ongemerkt niet neutraal te zijn. Specifiek taalgebruik kan werkzoekenden zelfs ontmoedigen om te solliciteren. En dat doet dan onbedoeld afbreuk aan het streven naar inclusiviteit van organisaties.

De HR Podcast afl. 97 - HR-projecten succesvol aansturen

De aanvliegroute van HR-projecten ontbeert vaak een heldere en doordachte aanpak. Erik Marcelis, docent projectmanagement, legt uit hoe dat beter kan, waardoor projectmatig werken HR-professionals en teams helpt om meer impact te hebben en tot betere resultaten te komen.

De HR Podcast afl. 96 - Gijs Staverman en Rick de Rijk over de leider als dj

Hoe kan het werk van een landelijk bekende dj met een groot publiek helpen de verschillende facetten van leiderschap beter te doorgronden? In aflevering 96 van de HR Podcast gaan Toine Al en Ruud Coumans in gesprek met radio-dj Gijs Staverman en Rick de Rijk van Gooiconsult. 

5 praktische tips voor meer reacties op je vacatures. Alvera Lubbers, Talent Strategy Advisor, helpt je aan de beste vacaturetekst

In de hectiek van een snel veranderende arbeidsmarkt, met teamleden die vertrekken en een toenemende werkdruk, is de urgentie om nieuw talent aan te trekken groter dan ooit. Maar in deze stressvolle tijden, verliezen we vaak uit het oog hoe cruciaal een doordachte vacaturetekst is. Een misstap kan leiden tot een lege inbox of reacties die niet matchen met wat je zoekt. Alvera Lubbers, Talent Strategy Advisor bij Indeed, deelt strategieën en inzichten over wat wél en niet werkt in vacatureteksten.

De HR Podcast afl. 75 - Dé ideale kandidaten werven en selecteren met social media

In aflevering 75 van de HR Podcast staan we opnieuw stil bij de grote uitdaging van zoveel werkgevers op dit moment: hoe krijg ik mijn vacatures toch ingevuld? Dit keer zoomen we in op werving via sociale media. Want natuurlijk plaats je je vacatures op je website en verspreid je deze ongetwijfeld al op je LinkedIn-pagina. Maar om succesvol te zijn vraagt die aanpak in de huidige markt net iets meer aandacht en kennis van zaken.

De HR Podcast afl. 92 - Caroline Tervoort, CHRO KPMG Nederland over de impact en rol van de HR-leider

Wat bepaalt in de huidige tijd de rol van de HR-leider en hoe kan deze het beste op de voorgrond treden? En hoe waarborg je inclusie, psychologische en sociale veiligheid nu écht? Voor de HR Podcast spraken Toine Al en Ruud Coumans hierover met Caroline Tervoort, CHRO van KPMG Nederland en CHRO of the Year 2023.

De HR Podcast afl. 90 - Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

Het onderwerp raakt elke organisatie: een veilige werkomgeving creëren. Hoe zorg je dat veiligheid niet eenmalig - na een incident - op de agenda komt, maar structureel? Hoe krijg je een goed beeld van de knelpunten in je organisatie? Welke instrumenten heb je om effectieve verbeterslagen te maken?

De HR Podcast afl. 98 - Kim Inpijn, CPCO Bugaboo over innovatie op de HR-agenda

Innovatie en groei, maar ook duurzaamheid en diversiteit zijn kernbegrippen bij Bugaboo. Chief People & Culture Officer Kim Inpijn werkt aan een cultuur die deze strategie ondersteunt. De hoge gunfactor van het merk helpt daarbij: “We vullen vacatures meestal binnen twee maanden op.”