Logo

Zoekresultaten

Er zijn 4 items voor podcast gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Jörgen Raymann en Victor Burger: ‘Feedback geven gaat vooral om willen, mogen én durven’

Een gezonde feedbackcultuur is cruciaal binnen organisaties. Traditionele feedbackprogramma’s slaan echter vaak de plank mis. Hoe zorg je dat je een feedbackcultuur ontwikkelt die wél effectief is? Jörgen Raymann en Victor Burger⁠ ⁠hebben zich gespecialiseerd in hoe je bouwt aan een effectieve feedbackcultuur binnen diverse en inclusieve organisaties. Ze vinden dat ons perspectief op feedback nodig aan vervanging toe is. In aflevering 81 van de HR Podcast vertellen ze wat daarvoor nodig is.

Jörgen Raymann en Victor Burger over een effectieve feedbackcultuur: 'Al bij de onboarding moet je uitleggen: zo gaan wij met elkaar om in dit bedrijf'

De werkvloer wordt steeds minder hiërarchisch en de halfwaardetijd van kennis is steeds korter. Om te weten of je goed bezig bent, is feedback daarom cruciaal. Traditionele trainingen hiervoor leggen vaak de verkeerde accenten. Hoe je wél een effectieve feedbackcultuur opbouwt, weten Jörgen Raymann, Chief Inspirational Officer bij Lenard and Lenard Performance Consultants, en Victor Burger als senior training consultant werkzaam bij Gooiconsult. Zij komen aan het woord in aflevering 81 van de HR Podcast. Lees hier het interview of luister de podcast.

PODCAST: Jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn volstrekt achterhaald

Het is weer volop de tijd van de jaarlijkse beoordelingsgesprekken. Managers zien er tegenop, en werknemers al helemaal. Volgens Jan Tjerk Boonstra, HRM-adviseur bij Human Capital Group, docent aan de HR Academy en hoofdredacteur van het magazine HR Strategie kan en moet het echt anders! In deze podcast van Intermediair legt hij uit hoe het beter kan.

Waarom tevreden medewerkers de toekomstgerichtheid in gevaar brengen

Medewerkers zijn allesbepalend voor het resultaat van een organisatie. Hoewel zij de grootste waarde van een bedrijf vormen staan ze niet op de balans. Daarom is het van groot belang om structureel na te gaan hoe collega’s mentaal in hun werk zitten. Veel organisaties meten hierom medewerkerstevredenheid, als instrument. Het meten hiervan is uiteraard goed maar er zit ook een tekortkoming aan.

Filter op: