Logo

Zoekresultaten

Er zijn 6 items voor podcast gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

De HR Podcast afl. 90 - Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

Het onderwerp raakt elke organisatie: een veilige werkomgeving creëren. Hoe zorg je dat veiligheid niet eenmalig - na een incident - op de agenda komt, maar structureel? Hoe krijg je een goed beeld van de knelpunten in je organisatie? Welke instrumenten heb je om effectieve verbeterslagen te maken?

Ongewenst gedrag: met deze zelfinspectie kun je zien of jouw organisatie de basis op orde heeft

Regelmatig houd ik mij bezig met situaties van ongewenst gedrag, ofwel als vertrouwenspersoon ofwel als extern voorzitter van diverse klachtencommissies ofwel als onderzoek bij signalenonderzoeken dan wel cultuuronderzoeken. In dat kader valt me op dat veel organisaties de basis nog niet op orde hebben.

De HR Podcast afl. 79 - Hoe als HR om te gaan met grensoverschrijdend gedrag

HR speelt een essentiële rol in het voorkomen van en het reageren op grensoverschrijdend gedrag. Maar hoe stimuleer je als HR-professional een veilige werkcultuur? Welke interventies kun je ondernemen en hoe ga je om met weerstand? En hoe herken je en reageer je op zorgwekkende signalen?

De rol van HR bij grensoverschrijdend gedrag: 'Geef niet direct advies, maar maak tijd, luister en verwijs door'

Nieuwsberichten over grensoverschrijdend gedrag buitelen over elkaar heen; weinig sectoren blijven gespaard. Hoe stimuleer je als HR-professional een veilige werkcultuur? Welke interventies kun je doen, hoe ga je om met weerstand, en hoe reageer je op zorgwekkende signalen? Trainer en coach Charlotte van den Wall Bake: ‘HRM'ers willen graag helpen, dus die stappen vaak in de valkuil om dan toch advies te gaan geven. Maar je primaire taak is: zorg voor veiligheid, luister’

5 'gouden regels' om een ADHD-vriendelijke cultuur te ontwikkelen

HR kan een ADHD-vriendelijke cultuur op de werkplek creëren. ADHD-coach Leanne Maskell geeft vijf 'gouden regels' hoe organisaties die naar diversiteit en inclusiviteit streven dit kunnen doen. Zodat mensen met deze diagnose zich er goed thuis voelen en beter tot hun recht komen. Ook in het voordeel van de werkgever zelf, want ADHD'ers onderscheiden zich vaak door 'hun creativiteit, innovatief vermogen en grote integriteit'.

Europese vrouwen krijgen veel vaker te maken met seksueel wangedrag op het werk dan mannen

Vrouwen in de EU hebben veel meer kans om ongewilde seksuele aandacht te krijgen dan mannen.  Ook krijgen zij veel vaker te maken met intimidatie en pesterijen. Vooral eerstelijnsmedewerkers hebben hier last van.

Filter op:

Onderwerp