Logo

Zoekresultaten

Er zijn 185 items voor podcast gevonden. Pagina 1 van 19.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

De HR Podcast: Leiderschap en innovatie in HR

Onlangs is de 100ste HR Podcast online gekomen. We begonnen met nr 1 over Algoritmes voor verzuimbeheersing. De vraag daarbij was of de algoritmes het overnemen of dat HR-professionals aan het stuur blijven. In de loop van de tijd zijn daar meerdere gesprekken over geweest met diverse HR-experts en -leiders. 

De HR Podcast afl. 99 - Harold Vreeburg, Directeur HR Croonwolter&dros over HR-leiderschap

In deze aflevering van de HR Podcast is Harold Vreeburg, Directeur HR Croonwolter&dros te gast. Hij spreekt met Toine Al en Ruud Coumans over de ontwikkeling en transformatie van de onderneming om deze fit te maken voor de toekomst. Hierbij ligt voor Harold de nadruk op de mens, effectieve teams, cultuur en leiderschapsontwikkeling.

HR Podcast afl.100 - Roland Grootenboer, HR-expert geeft een kijkje in de keuken van HR-geheimen

In de honderste aflevering van de HR Podcast hebben we een bijzondere gast: Roland Grootenboer, HR-expert en auteur van 'Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest'. Roland is Head of HR bij Blendle geweest, en schreef in die tijd het Blendle Employee Handbook, dat viral ging in Silicon Valley. Tot april dit jaar werkte hij bij Google bij de afdeling People Operations. 

De HR Podcast afl. 94 - Bas van Leur over Copilot, de digitale assistent die ontzorgt

In deze aflevering van de HR Podcast duiken we in de wereld van digitale assistenten op de werkplek. Samen met Bas van Leur, expert op het gebied van de digitale assistent Copilot voor Microsoft 365. 

De HR Podcast afl. 96 - Gijs Staverman en Rick de Rijk over de leider als dj

Hoe kan het werk van een landelijk bekende dj met een groot publiek helpen de verschillende facetten van leiderschap beter te doorgronden? In aflevering 96 van de HR Podcast gaan Toine Al en Ruud Coumans in gesprek met radio-dj Gijs Staverman en Rick de Rijk van Gooiconsult. 

De HR Podcast afl. 97 - HR-projecten succesvol aansturen

De aanvliegroute van HR-projecten ontbeert vaak een heldere en doordachte aanpak. Erik Marcelis, docent projectmanagement, legt uit hoe dat beter kan, waardoor projectmatig werken HR-professionals en teams helpt om meer impact te hebben en tot betere resultaten te komen.

De HR Podcast – Afl. 53: Meer divers werven met inclusieve vacatureteksten

Er is nu veel aandacht voor diversiteit en inclusiviteit. Maar organisaties worstelen met het creëren van een cultuur waarin alle medewerkers erbij horen. Inclusiviteit begint al aan het begin van de employee journey. Want zonder extra zorg en aandacht blijken vacatureteksten in de praktijk ongemerkt niet neutraal te zijn. Specifiek taalgebruik kan werkzoekenden zelfs ontmoedigen om te solliciteren. En dat doet dan onbedoeld afbreuk aan het streven naar inclusiviteit van organisaties.

De HR Podcast afl. 75 - Dé ideale kandidaten werven en selecteren met social media

In aflevering 75 van de HR Podcast staan we opnieuw stil bij de grote uitdaging van zoveel werkgevers op dit moment: hoe krijg ik mijn vacatures toch ingevuld? Dit keer zoomen we in op werving via sociale media. Want natuurlijk plaats je je vacatures op je website en verspreid je deze ongetwijfeld al op je LinkedIn-pagina. Maar om succesvol te zijn vraagt die aanpak in de huidige markt net iets meer aandacht en kennis van zaken.

5 praktische tips voor meer reacties op je vacatures. Alvera Lubbers, Talent Strategy Advisor, helpt je aan de beste vacaturetekst

In de hectiek van een snel veranderende arbeidsmarkt, met teamleden die vertrekken en een toenemende werkdruk, is de urgentie om nieuw talent aan te trekken groter dan ooit. Maar in deze stressvolle tijden, verliezen we vaak uit het oog hoe cruciaal een doordachte vacaturetekst is. Een misstap kan leiden tot een lege inbox of reacties die niet matchen met wat je zoekt. Alvera Lubbers, Talent Strategy Advisor bij Indeed, deelt strategieën en inzichten over wat wél en niet werkt in vacatureteksten.

De HR Podcast afl. 90 - Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

Het onderwerp raakt elke organisatie: een veilige werkomgeving creëren. Hoe zorg je dat veiligheid niet eenmalig - na een incident - op de agenda komt, maar structureel? Hoe krijg je een goed beeld van de knelpunten in je organisatie? Welke instrumenten heb je om effectieve verbeterslagen te maken?