Logo
  • Nieuws
  • 5 maart 2010
  • Mariel Hovemann

Zakelijk rijders verenigen zich in Vereniging Auto van de Zaak

Extra regels en steeds hogere belastingen deden Martin Huisman, voormalig manager Autodealers bij branchevereniging Bovag, besluiten de Vereniging Auto van de Zaak op te richten.

Beeld Zakelijk rijders verenigen zich in Vereniging Auto van de Zaak

“Vrijwel voor elke verkeersdeelnemer, sector, hobbyist of liefhebber bestaat wel een organisatie in Nederland. Maar voor de zakelijk rijder kwam niemand op. Leasemaatschappijen willen primair hun klanten tevreden houden en dat zijn de werkgevers,” aldus voorzitter Martin Huisman in de Telegraaf.

 

“Wij zien onszelf een beetje als de Vereniging Eigen Huis voor de zakelijk rijder. Ook zij zijn ooit een keer ontstaan omdat het nodig was. We gaan lobbyen in Den Haag, maar bieden ook service.” Een service die bijvoorbeeld bestaat uit een gratis rekenhulp om uit te rekenen wat de extra belastingen kosten. En werknemers kunnen hun autoregeling van de zaak laten ‘doorlichten’.

 

Meer informatie op www.verenigingautovandezaak.nl

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.