Logo

Rosita de Mos

Pasfoto
Functie:Regresspecialist
Organisatie:Sazas

Rosita de Mos werkt sinds 2004 bij Sazas. Zij is begonnen als claimbehandelaar en vanuit die rol heeft zij zich ontwikkeld tot regresspecialist (iemand die schade verhaalt op de veroorzaker). Met haar jarenlange ervaring in de branche van verzuimverzekeringen is zij de juiste persoon om klanten te ondersteunen en begeleiden bij schadeclaims.

Rosita: “Ik krijg van werkgevers veel vragen over regres  en wat ik hierin voor hen kan betekenen. Als ik dit toelicht in het eerste gesprek merk ik dat de werkgever het fijn vindt dat ik dit voor hem/haar uit handen kan nemen. Ik doe dit dan ook met veel plezier. Als een derde partij verantwoordelijk is voor de arbeidsongeschiktheid kan ik voor de werkgever deels kosten verhalen. Ik neem voor de werkgever een groot deel van de regelgeving die daarbij hoort voor mijn rekening. Dit maakt voor hem zowel op administratief als financieel gebied een groot verschil in positieve zin.”

Wilt u weten wat voor oplossingen Sazas uw organisatie biedt op het gebied van regres? Neem dan contact op via Rosita-deMos@sazas.nl of 088 56 79 100.

Bijdragen