Logo

Mark van der Velden

Pasfoto
Functie:Sr. Manager Arbeidsrecht BDO
Organisatie:BDO

Mark van der Velden (1972) is in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in Nederlands recht met eindrichting Sociaal Recht (arbeidsrecht en sociale zekerheid) en Sociale Politiek en heeft daarna de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) bij de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Sinds 1998 is Mark werkzaam in het arbeidsrecht. Eerst bij Mazars en Pellicaan Advocaten en sinds 2008 bij BDO Legal. Mark heeft ruime ervaring met alle aspecten van het arbeidsrecht, van adviseren en procederen ten aanzien van zowel individuele als collectieve ontslagprocedures, tot ziekte en arbeidsongeschiktheid, het opstellen contracten en de juridische aspecten rondom flexibele arbeid. Daarnaast heeft hij als branchespecialisme de uitzendbranche.

Met zijn ruime ervaring is Mark niet alleen vakinhoudelijk een kundige jurist maar ook een jurist met een praktische insteek die goed onderscheid kan maken tussen de theorie en de praktijk. Samen met u kan hiermee de optimale aanpak worden bepaald.

Bijdragen