Logo

Judith Webber

Pasfoto
Functie:Schrijver, trainer, coach, keynote-spreker
Organisatie:PureHuman

Judith Webber werkte 12 jaar als (interim) HR-adviseur bij grote bedrijven als PricewaterhouseCoopers en ABN Amro en diverse kleinere, voor ze zelfstandig ondernemer werd. Vaak zag ze dat mensen niet op de juiste plek zaten en daarmee niet uit de verf kwamen, omdat ze niet durven te kiezen voor wat ze echt willen of dat nog onvoldoende weten.

Veel mensen spelen een rol, hebben een masker op, om te voldoen aan de verwachtingen van anderen, hier weet Judith alles van. In 2010, toen ze haar eerste boek "Laat jezelf zien" lanceerde heeft ze die letterlijk en figuurlijk afgeworpen. Judith durft te kiezen en dat legt haar geen windeieren. Momenteel is ze met haar vierde boek bezig, die gaat over intrinsieke motivatie (JA zeggen JA doen), dat in november uitkomt bij Uitgeverij Boom.

Het thema puurheid cq menselijkheid fascineert Judith al jaren mateloos. Dit is dan ook precies waar ze ondernemers, directeuren, leidinggevenden en HR managers/adviseurs toe inspireert, kortom mensen die invloed durven pakken in hun leven en werk. Dit doet ze als schrijver, trainer, coach en keynote-spreker.

Bijdragen