Logo
  • Download
  • 17 mei 2017

Gratis Whitepaper: De millennial mythe ontrafeld

Verreweg de meeste organisaties in Nederland zijn spectaculair aan het vergrijzen. Van overheid tot de industrie en advocatenkantoren tot het onderwijs: vrijwel geen enkele sector ontkomt eraan.
Beeld Gratis Whitepaper: De millennial mythe ontrafeld

Download

Type:
PDF
Grootte:
16
Download
Aangeboden door:
Appical

Vaak bijzonder optimistisch en vernieuwingsgezind stromen millennials in op de werkvloer. Hoewel X en Y elkaar van thuis door en door kennen, weten ze elkaar op het werk moeilijk te vinden. Dan bestaat het gevaar dat millennials zich overgeven aan de verouderde bedrijfscultuur.

In deze whitepaper beantwoorden we vragen als: Hoe houden millennials hun werkenergie op peil en waar lopen ze juist op leeg? Welke waardevolle vernieuwingen dragen Nederlandse millennials in zich om vergrijsde organisaties te updaten? En hoe kunnen oudere generaties hierbij helpen?

Dit doen we aan de hand van verschillende onderzoeken naar generaties op de werkvloer.

Appical maakt een onboarding app om nieuwe medewerkers in te werken bij je bedrijf. Van kleine MKB’er tot grote corporate: samen met jou creëren we een online inwerkprogramma dat binnen een paar weken staat als een huis. Wij leveren de techniek en de mobiele iOS of Android app, jij bent de baas over je content in je app. Gebruik video's, checklists, quizzen, interactieve opdrachten of virtual reality om een interactief inwerktraject te maken voor je nieuwe medewerkers. Door inzet van de Appical app zijn medewerkers sneller productief, meer betrokken en dalen je verloopcijfers.

Producttips