Logo
  • Persbericht
  • 29 april 2016
  • Raet
  • Bron: Persbericht

Gartner erkent Raet als internationale leverancier van HR-cloudoplossingen

Gartner, het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau voor de IT branche, geeft Raet erkenning in hun wereldwijde marktonderzoek naar HCM applicaties*. Gartner baseert het onderzoek op meer dan 250 referenties van klanten en diverse analyses en enquêtes onder aanbieders over de periode van december 2014 tot december 2015.

 

Daarnaast bevat het onderzoeksrapport Gartners’ visie op de wereldwijde trends en ontwikkelingen  in HCM software. De strategie van Raet sluit naadloos aan bij de door Gartner gesignaleerde ontwikkelingen in de markt.

Kobe Verdonck, CEO van Raet zegt hierover: “Deze resultaten bevestigen opnieuw dat een volledige suite gebaseerd op Cloud technologie, gecombineerd met de beste oplossingen voor specifieke niche functionaliteiten de toekomst heeft. Raet is een software specialist, dat is onze USP ten opzichte van ERP aanbieders voor wie HR slechts geldt als een van de aanvullende diensten. We zijn er trots op dat een toonaangevend bureau als Gartner Raet erkent als internationale leverancier van HR-cloudoplossingen.”

Innovatie
In het marktonderzoek van Gartner staat Raet in de top 10 van aanbieders als het gaat om het aantal landen waar een lokale payroll applicatie wordt aangeboden. Gartner omschrijft Youforce, het HR-portaal van Raet, dat wordt toegepast in verschillende segmenten in Nederland waaronder de publieke sector, onderwijs- en zorginstellingen en financiële dienstverleners. Gartner zegt hierover: “Raet investeert in  de ontwikkeling van mobiele apps (MyHR), HR analytics en talent management en streeft naar een verbeterde afstemming  van payroll applicaties op lokale markten en het optimaliseren van gebruikersbeheer en de Cloud infrastructuur”.

* Gartner Market Guide for HCM Suite Applications by Helen Poitevin, Ron Hanscome and Sam Grinter. 10 March 2016.