Logo
  • Persbericht
  • 4 november 2022
  • Integron
  • Bron: Integron

Directeuren Arjen Maliepaard en Egbert Engelfriet worden mede-eigenaar van Integron

Rotterdam, 3 november 2022 – Arjen Maliepaard en Egbert Engelfriet treden toe als gelijkwaardig aandeelhouder binnen Integron. De huidige managing directors hebben twee derde aandelen gekocht en zijn nu samen met Stephan van Gelder eigenaar van het succesvolle onderzoeks- en adviesbureau. Als het gaat om de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering verandert er niets. Maliepaard en Engelfriet vormen al jarenlang  de directie en blijven met zijn tweeën de bestuurders.

Beeld Directeuren Arjen Maliepaard en Egbert Engelfriet worden mede-eigenaar van Integron

“Ik ben blij, trots en vervuld dat Arjen en Egbert na drie jaren als bestuurder nu ook toetreden als aandeelhouder. Voor mij is dit een natuurlijk en logisch proces. Zo heb ik bewust gekozen om dit bedrijf, haar medewerkers en haar klanten op deze manier verder naar de toekomst te brengen. Arjen en Egbert kennen het bedrijf door en door; ze werken er respectievelijk al twintig en zeventien jaar.  Zelf blijf ik als adviseur en aandeelhouder betrokken bij het bedrijf”, aldus Stephan van Gelder, mede-oprichter en voormalig directeur van Integron.

Nieuwe verantwoordelijkheden

Ook Arjen Maliepaard en Egbert Engelfriet zijn blij met deze stap. “Het maakt ons nog meer ‘Integronners’ dan we al waren. Het brengt ook nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee die we graag zullen dragen. Alles met het doel om ons als bedrijf, samen met onze medewerkers, te blijven ontwikkelen vanuit de visie en passie om steeds het beste uit  klanten en medewerkers te halen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten topperformers worden en erin slagen om duurzame succesvolle organisaties zijn. 

Dertig jaar oog voor klanten en medewerkers

Al bijna dertig jaar weet Integron als geen ander hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Het bedrijf werd in 1993 opgericht door Cees-Pieter den Hartog en Stephan van Gelder. Den Hartog splitste zich af met Yorizon – the IT Happiness Company. Van Gelder ging vier jaar geleden van bestuurder naar 100% DGA. Momenteel zet hij zich in voor zijn eigen onderneming The Inner Journey Guide, waarbij hij ondernemers ondersteunt in en adviseert over ‘bewust ondernemen’.

Over Integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau in Nederland op het gebied van klant- en medewerkerbelevingsonderzoek. Al bijna 30 jaar weet het bureau als geen ander hoe belangrijk klanten en medewerkers voor organisaties zijn. Samen met haar opdrachtgevers bouwt Integron aan betekenisvolle, excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.  Ofwel: Impact door inzicht.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over Integron kunt u contact opnemen met Daan Wuite, Marketing Manager bij Integron, via tel. 010-4115966 of e-mail d.wuite@integron.nl