Logo
  • Nieuws
  • 14 augustus 2014
  • Peter van den Hout

Nog meer strategisch HR-nieuws op HR Praktijk

De website HR Praktijk.nl is uitgebreid met een speciale sectie HR Strategie, waarin honderden strategische HR-artikelen zijn opgenomen. Wat is er allemaal veranderd?

Beeld Nog meer strategisch HR-nieuws op HR Praktijk

HR Strategie topics

In het overzicht van HR-topics vindt u voortaan een aparte sectie met HR Strategie topics. Nieuw zijn bijvoorbeeld: Leiderschap & Management Development, Verandermanagement en HR-afdeling. Hier vindt u naast strategisch HR-nieuws, ook downloads en honderden achtergrondartikelen uit de bibliotheek van HR Strategie magazine. Ga gauw kijken

HR Strategie homepage

Bent u alleen geïnteresseerd in strategische HR-onderwerpen? Dan heeft u voortaan uw eigen homepage op HR Praktijk, waarin alle voor u relevante content wordt ontsloten. Ga hiervoor naar www.hrpraktijk.nl/strategie.

Content van partners

Een andere vernieuwing is de content van partners die nadrukkelijk onder de aandacht wordt gebracht. Op alle overzichtpagina’s staan in de rechterkolom voortaan alle partners van HR Praktijk opgesomd met een directe link naar relevante artikelen, cases en downloads. Kijk bijvoorbeeld eens hier

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.