Logo
  • Nieuws
  • 15 september 2014
  • Ella Beentjes

LinkedIn-groep HR Praktijk passeert 10.000 leden grens

De LinkedIn-groep HR Praktijk professionals heeft onlangs de mijlpaal van 10.000 leden gepasseerd. Als beloning kan het 10.000ste lid, Nicole Bannink, Personeelsfunctionaris bij Van Doren Engineers, gratis deelnemen aan het HR Praktijk Diner in Hotel Krasnapolsky.

De groep die 5 jaar geleden is opgericht voert een strikt 'deurbeleid': niet zomaar iedereen wordt toegelaten in de groep; hij is alleen toegankelijk voor echte HR-professionals. Zo hebben alle leden kennis en ervaring op het gebied van HRM en kunnen zij met vakgenoten kennis en expertise uitwisselen.

Samen groeien

Peter van den Hout, hoofdredacteur van HR Praktijk: “Een erg mooie opkomst is het zeker en hopelijk blijft de groep groeien. Het kost wel even tijd om zo'n omvangrijke LinkedIn-groep op te bouwen met zo'n strenge 'deurwachter', maar als het dan lukt heb je echt een groep professionals met toegevoegde waarde om te delen. De groep biedt niet alleen de kans om te netwerken, maar ook om vacatures en issues naar voren te brengen bij collega's die weten waar het om draait in de HR-business. De perfecte plek om professionals de kans te geven om samen te groeien en ontwikkelen.”

Bent u nog geen lid van de LinkedIn-groep HR Praktijk professionals? Meld u dan hier aan

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.