Logo
  • Nieuws
  • 14 mei 2014
  • Peter van den Hout

HR Proffie 2014: zet uw HR-beleid in de spotlights

Elk jaar gaat de HR Proffie jury op zoek naar het beste HR-beleid in Nederland. Om uiteindelijk ‘the best-of-the-best’ te waarderen met de HR Proffie Awards. Dat is een mooi en inspirerend proces, want alleen het meedoen geeft al veel energie. En het is goed voor de positie van HR. Het geeft focus, maakt scherp en het draagt bij aan het positieve corporate imago van uw organisatie. En misschien nog wel belangrijker: het voedt de interne trots. Meld u nu aan voor de HR Proffie!

Beeld HR Proffie 2014: zet uw HR-beleid in de spotlights

Ook dit jaar kunt u zich inschrijven voor twee prijzen. De HR Proffie Beleidsprijs beloont die organisatie die heeft laten zien HR-beleid in de volle breedte en op een strategische manier in te zetten. En dit op een overtuigende, geïntegreerde en succesvolle wijze. De HR Proffie Veerkrachtprijs wordt toegekend aan die organisatie die heeft laten zien hoe HR goed kan inspelen op snel veranderende omstandigheden. Het gaat dan niet zozeer om het totale HR-beleid, maar bijvoorbeeld om één of enkele succesvolle HR-cases. Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatieaanpassing zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd cultuurveranderingsprogramma.

Jureringsproces

De organisatie van deze prijs is in handen van Berenschot, Tempo-Team, HR Strategie en NVP. De HR Proffie staat bekend om haar zorgvuldig jureringsproces en het hoge niveau van jureren. Er zijn meerdere rondes waarbij steeds dieper op de materie wordt ingegaan. Belangrijke onderdelen zijn onder meer bedrijfsbezoeken en presentaties van de genomineerden. Op donderdag 20 november 2014 worden tijdens een feestelijk event de winnaars bekend gemaakt, onder de inspirerende leiding van dagvoorzitter Rens de Jong.

Doe ook mee

Meedoen is eenvoudig. Het begint met het online aanmeldingsformulier in te vullen op de site. Inschrijven kan tot 1 juli via www.proffie.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.