Logo
  • Nieuws
  • 28 oktober 2014

Finalisten HR Proffie voor excellent personeelsbeleid bekend

De finalisten van twee van de belangrijkste prijzen in HR-land zijn bekend. Voor de prijs voor het beste HR-beleid zijn dat ProRail, Hutten en AS Watson. Voor de prijs voor de meest veerkrachtige HR-aanpak zijn St. Jansdal Ziekenhuis, Imtech en CleanLease doorgedrongen tot de finale.

Beeld Finalisten HR Proffie voor excellent personeelsbeleid bekend

"Het wordt ieder jaar weer lastiger om de keuze voor de finalekandidaten te maken, wat aantoont dat HR-professionals steeds beter in staat zijn om de bedrijfsstrategie te vertalen in resultaat gericht HR-beleid. Over de afgelopen jaren hebben we het niveau van de inzendingen steeds omhoog zien gaan.” aldus juryvoorzitter Lia Belilos, Global HR Director van Arcadis. “Daarom wil ik benadrukken dat ook de eerder genomineerde organisaties een excellent HR-beleid voeren. Maar er kan er natuurlijk maar één winnen."

Op 20 november wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang HR Proffie winnaar mag noemen. De vakjury bestaat uit: Lia Belilos (Arcadis), Véronique Timmerhuis (SER), Melanie Koelemaij (Tempo-Team), Jaap Paauwe (UvT), Ber Damen (Berenschot), Lucas van Wees (NVP), Betsie Grube (Scania) en Peter van den Hout (HR Strategie).

HR Analytics

Beide HR Proffie prijzen voor beste HR-beleid en getoonde veerkracht in moeilijke (economische) omstandigheden worden tijdens een groot HR-event uitgereikt op 20 november in Hal 4 te Rotterdam. Centraal op dit event, onder leiding van middagvoorzitter Rens de Jong, staat HR Analytics; is het de doodsteek of juist een reddingsboei voor HR? Inspirerende sprekers laten hun licht schijnen op de schijnbare paradox tussen Evidence Based HR en soft controls.

De organisatie van de HR Proffie is in handen van Berenschot, Tempo-Team, HR Strategie en NVP. Kaarten voor de uitreiking zijn te bestellen via www.proffie.nl

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.