Logo

Zoekresultaten

Er zijn 5 items voor Hulp bij inloggen gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Drie op tien werknemers vindt dat organisatie digitaal achterloopt

29 procent van de Nederlandse werknemers is van mening dat de organisatie waarvoor ze werken, achterloopt op het gebied van digitalisering en automatisering. Ook stoort ruim een derde zich aan de hoeveelheid systemen en programma’s die ze moeten gebruiken tijdens hun werkzaamheden.

In vier stappen naar betere samenwerking tussen HR & IT

Slimme bedrijven zetten proactief in op goede samenwerking tussen HR en IT, omdat deze - voorheen afzonderlijke - afdelingen cruciaal zijn om de nieuwe manier van werken mogelijk te maken en aan de verwachtingen van werknemers op het gebied van flexibiliteit te kunnen voldoen. Maar hoe pak je dat aan?

Personeelsgegevens van 32.000 klanten HR-bedrijf op straat

Bij het Belgische HR-bedrijf EasyPay zijn 32 duizend e-mailadressen en bijbehorende wachtwoorden gestolen, die nu op internet te koop worden aangeboden. Dit meldt EasyPay aan het Belgische Nieuwsblad. De hackers-groep Mensura heeft eerder al een medische controledienst digitaal aangevallen. Deze keer eisen de aanvallers ook geld, maar daar is het bedrijf niet op ingegaan.

HR-rapportages maken is tijdrovend en het overzicht ontbreekt

De meeste HR-afdelingen hebben geen rapportagetools. Standaardrapportages moeten vaak grotendeels of helemaal handmatig gemaakt worden. 20 Procent kan ad-hocrapporten direct samenstellen en tweederde moet de hulp inroepen van consultants en ICT-experts. Men heeft er vaak meer dan een week voor nodig om een ad-hocrapport te maken. Omdat de databronnen die men gebruikt voor rapportages niet geïntegreerd zijn, ontstaan ‘verschillende versies van de waarheid’.

10 tips om met e-HRM fun in uw organisatie te brengen

e-HRM wordt bij organisaties vaak ingevoerd vanwege efficiency en kostenbesparing. Daarmee wordt e-HRM als tool echter schromelijk tekort gedaan. Want e-HRM is ook prima geschikt om de afstand tussen directie en medewerkers te verkleinen en om commitment te vergroten binnen een organisatie. Maar bovenal is e-HRM voor de medewerkers fun.

Filter op:

Onderwerp