Logo

Zoekresultaten

Er zijn 7 items voor Hulp bij inloggen gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Zo stel je een goed geolied team samen

Advies over hoe de samenwerking van een team te verbeteren of een nieuw team op te zetten: daar heeft bijna elke HR-professional weleens mee te maken. HR staat dan voor de uitdaging de juiste medewerkers op de meest passende plek te plaatsen of nieuwe medewerkers aan te trekken. Uiteraard met als doelstelling dat alle collega’s écht als team gaan samenwerken. En dat is nog niet zo eenvoudig. Enkele tips.

Blijven leren in een veranderende omgeving

‘Dynamisch’ is zacht uitgedrukt wanneer je het hebt over de ziekenhuiswereld. Marktwerking en positionering is aan de orde van de dag. Budgetten staan onder druk en de kwaliteit van zorg blijft natuurlijk voorop staan. Ben je net gefuseerd, zoals het Spaarne Gasthuis, dan is de dynamiek compleet. Aan de afdelingshoofden de pittige taak zichzelf én hun medewerkers in beweging te houden. Een assessment Learning Agility en vervolgtraining-naar-keus helpt ze op weg.

Agile werken en Learning Agility – a match made in heaven?

Agile werken, een agile mindset en learning agile mensen. De term Agility is inmiddels gemeengoed en de buzzword-status wel voorbij. Agile is dé manier geworden waarop steeds meer organisaties hun manier van werken inrichten. Al lang niet meer alleen op de IT-afdeling, maar organisatie-breed. Google op Agile HR of Agile Marketing en de artikelen en trainingen vliegen je om de oren. Als je er als organisatie voor kiest om agile te werken, heb je dan mensen nodig die learning agile zijn of is dat onzin?

Behoort u tot de Top Employers Nederland 2015?

De Top Employers-certificering werd dit jaar wederom toegekend aan 45 Nederlandse organisaties: organisaties die voor hun personeelsbeleid de hoogste normen toepassen. Elk van deze organisaties heeft aangetoond over een toekomstgerichte Human Resources-omgeving te beschikken met een continue optimalisering van de arbeidsvoorwaarden en een toonaangevende ontwikkeling van de medewerkers.

Het succesvol opzetten van een employee referral programma

Elke keer als er een vacature open staat, kost dit jouw bedrijf tijd en geld en gaat er productiviteit verloren. Het vinden van de juiste talenten om vacatures te vervullen is lastig, zeker als er binnen het bedrijf hoge eisen aan mogelijke kandidaten worden gesteld.

Ondersteun medewerkers bij zelfleiderschap

Wat is uw visie op leiderschap? Hoeveel ruimte biedt uw organisatie voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid? Hoe kunt u medewerkers beter ondersteunen bij zelfleiderschap?

Recruitment in een spagaat: De eisende manager versus strategisch talentmanagement

Het succes van een organisatie is zo goed als de som van het succes van haar medewerkers. Een waarheid als een koe. Dat er een duidelijke strategie nodig is bij het werven van personeel dat past bij de missie en visie van de organisatie is al lang duidelijk. Maar wat nu als er vacatures vervuld moeten worden en het moeilijk is om mensen te vinden die voldoen aan die strategische eisen en keuzes van de organisatie? Wat nu als de lijnmanager echt haast heeft en stelt dat hij op zoek is naar mensen die NU het werk moeten doen. Hoe ga je als (interne) recruiter daarmee om?

Filter op: