Logo

Zoekresultaten

Er zijn 30 items voor Hulp bij inloggen gevonden. Pagina 1 van 3.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

José Rigter (Franciscus Gasthuis & Vlietland): ‘Corona heeft ons ook absoluut positieve dingen gebracht’

Geen jaar in de geschiedenis was voor de ziekenhuizen waarschijnlijk zo heftig als 2020. Maar José Rigter ziet er ook de goede kanten van in. ‘Er is hier meer veranderd in 1 jaar dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.’ Een opvallend positief gesprek met de HR-manager van het (prijswinnende) Franciscus Gasthuis & Vlietland.

10 keer Topwerkgeverschap tijdens de coronacrisis

In deze crisistijd kun je als werkgever laten zien wat je écht waard bent voor medewerkers. Bén je er nu voor medewerkers? Voelen medewerkers zich meer of juist minder verbonden met de organisatie? Maakt je organisatie medewerkers trots? De ervaringen tijdens coronatijden zullen medewerkers nog lang bijblijven. Kun je toekomstige collega’s straks inspirerende verhalen vertellen over hoe jullie de coronatijden hebben overleefd? Over verbinding, waardering en reboarding.

Zelfsturing: 'Laat de hype lekker de hype'

HR-professionals die holacracy, Semco-stijl of zelfsturing volgens het Buurtzorg-model willen nadoen staan aan het eind van de dag met lege handen. Laat de hype lekker de hype, vindt organisatiefilosoof Ben Kuiken. Want alleen op het niveau van individuele medewerkers kun je werkelijk iets bereiken.

Help, de HR Business Partner: 7 tips om te overleven!

Deze titel is voor tweeërlei uitleg vatbaar; de HR Business Partner die uitkomst biedt of juist een uitroep van schrik als de HR Business Partner de afdeling op komt. Bij veel bedrijven gaat het om het laatste. Dit heeft doorgaans niet met de persoon of diens functioneren van doen, als wel met het feit dat hij of zij niet zichtbaar genoeg is binnen de organisatie.

‘Je kunt beter duidelijk vertellen waar het op staat'

Als jurist rolde Jolanda Sappelli bij haar eerste baan al in het HR-vak. Inmiddels is ze HR directeur bij verzekeraar a.s.r. en nog steeds zit ze met even veel energie aan tafel, want het vak boeit haar en ze loopt graag voorop. Dat blijkt ook want a.s.r. heeft in 2018 een podiumplek behaald tijdens de uitreiking van de HR Proffie, de prijs voor het beste HR-beleid.

Vijf veelgehoorde misvattingen over zelfsturing

Steeds meer bedrijven en instellingen werken met zelfsturende of zelforganiserende teams. Toch bestaan er nog een aantal hardnekkige misvattingen.

Mannen geschikter voor HNW dan vrouwen

Mannen geven minder om een gestructureerde werkomgeving dan vrouwen. Daarnaast vinden ze persoonlijke onafhankelijkheid in hun werk belangrijker dan het andere geslacht. Dit maakt ze geschikter voor HNW dan vrouwen. Dat blijkt uit een onderzoek van testuitgeverij TalentLens onder bijna 900 respondenten.

Werknemer verprutst tijd. ICT-buddy lijkt oplossing

De Nederlandse werknemer verliest dagelijks 8 procent van zijn werktijd aan slecht functionerende ICT en gebrekkige digitale vaardigheden. Omgerekend betekent dit een financiële strop van 19 miljard euro per jaar. Een ICT-buddy op iedere afdeling lijkt een oplossing. Dit blijkt uit het rapport ‘Ctrl Alt Delete, productiviteitsverlies door ICT-problemen en ontoereikende digitale vaardigheden op het werk’ van onderzoeksinstituut CTIT van de Universiteit Twente in opdracht van ECDL, CA-ICT en Digivaardig & Digiveilig.

Waar is de beleving?

Ik kan me helemaal verliezen in de website Ted.com. Van presentaties over natuurkunde klik ik door naar statistiek en het onderwaterleven. Niet omdat die onderwerpen me nu zo interesseren, het zijn de sprekers zelf die me enorm boeien. Hun stemgebruik, een vleugje humor, de manier waarop ze zich over het podium bewegen – waar ze het ook over hebben, hun passie straalt ervanaf. Ik hang aan hun lippen en ben niet de enige. Elke video op de site kan rekenen op honderdduizenden views. Jammer alleen, dat deze bevlogenheid vaak niet is terug te zien bij trainers van een ICT-cursus.

Edwin van Gerwen, Rode Kruis: ‘Wij zijn een club van doeners’

Het Nederlandse Rode Kruis is volop in beweging. Doel is om in Nederland en daarbuiten dé humanitaire noodhulporganisatie te zijn. Om dat te blijven is een wendbare organisatie nodig met flexibele en vitale medewerkers. ‘Authenticiteit is voor mij cruciaal.’

Filter op:

Website