Logo

Zoekresultaten

Er zijn 8 items voor Hulp bij inloggen gevonden.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

81 procent Nederlanders wil samenwerking collega verbeteren

Maar liefst 81 procent van de Nederlandse kantoormedewerkers stelt dat de samenwerking met collega’s voor verbetering vatbaar is. Beter luisteren is de meest genoemde verbetering, kort gevolgd door meer openheid en feedback. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van TrainTool, trainingsbureau in grootschalige soft skills-ontwikkeling, onder ruim 1.000 kantoormedewerkers in Nederland.

Overheid biedt vaste baan voor 3.500 flexwerkers

De komende jaren roept de overheid de hulp in van 3500 flexwerkers in lagere loonschalen. Werk van schoonmakers en beveiligers dat nu vaak wordt uitbesteed aan externe bedrijven, zal de komende jaren in vaste dienst worden gedaan. Dat meldt De Volkskrant naar aanleiding van plannen in het regeerakkoord.

Er is leven, er is leven na de ….VAR

Het einde van het jaar nadert en dat is voor velen een moment om stil te staan en terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat is goed gegaan? Wat is niet goed gegaan? Wat had ik beter kunnen doen en welke lessen kan ik daar uit trekken? Zelfreflectie, wellicht met wat hulp van anderen, maakt dat je het volgende jaar weer beter begint dan het afgelopen jaar. Terugkijkend naar het afgelopen jaar kan ik vele punten noemen die me bij zijn gebleven. Een daarvan is de wederopstanding van de BGL en latere omdoping tot DBA waarin is aangekondigd dat de verklaring arbeidsrelatie (VAR) verdwijnt.

Het kabinet moet helpen het loon laag te houden

Werkgevers willen hulp van het kabinet bij lagere loonkosten. Zo kan voorkomen worden dat veel werk verloren gaat door de economische crisis. Dat stelt koepelorganisatie ABU voor de uitzendbranche in een pamflet dat ABU maandag presenteerde bij ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

Schuldbewust beter

Het is een klassiek dilemma: een drenkeling verkeert in doodsnood. Omstanders kijken toe, maar schieten niet te hulp. En dan plotseling toch: één persoon doorbreekt de impasse en springt de drenkeling achterna, het teken voor anderen om ook de helpende hand te bieden en gezamenlijk de drenkeling te redden. Eind goed, al goed. De redder-in-nood is de held. Hij wordt geroemd om zijn opofferingsgezindheid, terwijl hij toch vooral handelde uit schuldgevoel, want dit kon hij toch zeker niet laten gebeuren?

U bepaalt functiegroep werknemer

Een werkgever heeft enige vrijheid bij het bepalen van het (norm)loon van zijn werknemers. De inspecteur kan niet op de stoel van de werkgever gaan zitten en dat loon corrigeren, aldus De Salarisadviseur. Zo meldt Salarisnet.nl.

Dienstbaar door niet te helpen

Op de HR Praktijk Dag, stelden ik en mijn collega: ‘HR, maak je totaal dienstbaar aan de lijn’. Dit deed menig wenkbrauw fronsen. Totaal dienstbaar? Ja, maar dat is wat anders dan simpelweg uitvoeren van wat de lijn je vraagt. De essentie zit ‘m in verder helpen. En soms help je de lijn verder door juist niet te helpen.

Staan uw bedrijfsgeheimen op Marktplaats te koop?

De geheimen van het Nederlandse bedrijfsleven liggen op straat nu een kwart van de bedrijven jaarlijks wordt getroffen door de roof van een of meerdere laptops. Dat blijkt uit onderzoek van Digibewust onder meer dan vierduizend bedrijven, zo meldt de Telegraaf.

Filter op: