Logo
  • Download
  • 4 maart 2015

Succesvol privaat uitvoeren van sociale zekerheid

De ‘Modernisering Ziektewet’ dwingt werkgevers zich te bezinnen op private uitvoering en verzekering van arbeidsongeschiktheid.
Beeld Succesvol privaat uitvoeren van sociale zekerheid

Download

Download
Aangeboden door:
Acture

Sinds 1 januari 2014 betaalt u al een individuele Ziektewetpremie die stijgt wanneer een tijdelijke kracht ziek uit dienst gaat. Komt zo’n ex-werknemer vervolgens in de WGA terecht, dan volgt ook nog eens een hogere premie voor de WGA-flex. Die financiële verplichting kan liefst tien jaar duren en maakt het noodzakelijk grip te krijgen op instroom, activering en uitstroom van zieke ex-werknemers.

Download de whitepaper en lees meer over de Acture Methode

Acture is private uitvoerder eigenrisicodragerschap ziektewet. Dit betekent dat Acture in plaats van UWV uitvoering geeft aan de Ziektewet voor mensen zonder arbeidsovereenkomst. Waarom is dat voor u als bedrijf interessant? Dit is interessant, omdat u nu aan UWV premie betaalt en wanneer u in plaats daarvan Acture inschakelt u gegarandeerd minder kosten heeft.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Effectief verzuim terugdringen
Download de gratis whitepaper

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.