Logo
  • Download
  • 11 december 2018

Doelgroepoverzicht no-riskpolis en loonkostenvoordeel

Door het complexer worden van wet - en regelgeving lopen werkgevers voordelen mis. Het betreft regelingen als de no-riskpolis en het loonkostenvoordeel.
Beeld Doelgroepoverzicht no-riskpolis en loonkostenvoordeel

Download

Type:
PDF
Grootte:
1 pagina's
Download
Aangeboden door:
Robidus

No-riskpolis

Veel werkgevers vinden het lastig om naar een status te vragen, omdat het de persoonlijke levenssfeer van een werknemer raakt. Maar het uitvragen van iemands status kan een werkgever veel geld besparen.

Loonkostenvoordeel

Om werkloosheid onder specifieke doelgroepen terug te dringen stimuleert de overheid werkgevers om mensen uit deze groepen een baan te bieden. Een regeling die daarvoor in het leven is geroepen is het Loonkostenvoordeel. Werkgevers zijn vaak niet op de hoogte van de regels hoe dit aan te vragen.

Vaak ontbreekt het aan kennis van deze complexe regelingen. Download hier het overzicht.

Robidus biedt integrale diensten op het snijvlak van Finance en HR, gericht op de inzetbaarheid van personeel. De maatwerk advisering en ondersteuning zijn gebaseerd op een best practice platform en voegen waarde toe aan de diverse thema’s rondom sociale zekerheid.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.