Logo
  • Download
  • 14 mei 2018

Blue Zones, positief vertrekpunt voor gezondheidsmanagement

Benut de blue zones bij het gezondheidsmanagement van uw organisatie! Gebaseerd op de levenswijze van mensen in de ‘blauwe’ zones in de wereld, waar mensen gemiddeld langer en gezonder leven.
Beeld Blue Zones, positief vertrekpunt voor gezondheidsmanagement

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
VGZ

Een gezonde levensstijl van medewerkers, het meest lastige onderwerp voor een werkgever om in de eigen organisatie aan de orde te stellen. Maar met een positieve aanpak kunt u de zelfregie van uw medewerkers stimuleren en hun intrinsieke motivatie vergroten. Het concept blue zone maakt het mogelijk om per medewerker naar hun gezondheid te kijken en stelt hen in staat hun eigen keuzes te maken. Hoe? Wij hebben voor u op een rij gezet hoe u uw medewerkers zo het best kunt ondersteunen en stimuleren. Waardoor u uw bedrijf vitaal houdt.

VGZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Wij zijn een professionele partner voor het realiseren van Gezond werkgeverschap binnen organisaties: een gezonde organisatie én gezonde medewerkers. Met focus op de thema's preventie, zorg en duurzame inzetbaarheid. Dit doen we voor organisaties in alle branches en van alle groottes.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant