Logo
  • Download
  • 16 oktober 2019

Instroommanagement: welke financiële voordelen zijn er te behalen?

De economie trekt aan en de markt is in beweging. Hoewel automatisering, digitalisering en zaken als data-gedreven werken op de lippen van bijna iedere manager liggen, blijft de mens centraal staan in iedere organisatie. Maar door alle veranderingen is het voor veel organisaties een uitdaging om een goed en slim personeelsbeleid te voeren. Zo blijkt uit onderzoek dat maar de helft van alle werkgevers in Nederland afweet van de financiële voordelen die verbonden zijn aan het aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Beeld Instroommanagement: welke financiële voordelen zijn er te behalen?

Download

Type:
PDF
Grootte:
12 pagina's
Download
Aangeboden door:
OAZ

In deze whitepaper gaan wij in op de instroom van (nieuwe) medewerkers en de financiële voordelen die je hieruit kunt behalen: van het aannemen en inwerken tot het behouden van (nieuwe) medewerkers.

Want goed werkgeverschap, dat is toch logisch?

OAZ is een kennisgedreven organisatie. Door te luisteren naar onze klanten, de markt en onze mensen ontwikkelen wij producten en diensten en creëren wij innovaties.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.