Logo
  • Download
  • 10 juni 2020

Gids voor succesvolle onboarding

Het is één van de hot topics in de HR-wereld van vandaag: onboarding. Wist je dat het verlies van een werknemer tijdens het eerste jaar van hun contract bedrijven minstens drie keer het salaris van die werknemer kost? Bedrijven met een succesvol onboarding-programma hebben bijna twee keer zoveel kans op aanzienlijk lagere wervingskosten dan andere.
Beeld Gids voor succesvolle onboarding

Download

Type:
PDF
Grootte:
31 pagina's
Download

De nieuwste generatie werknemers die de arbeidsmarkt betreedt zorgt voor veel veranderingen in de arbeidsethiek. Nieuwe kandidaten hebben hoge ambities en een andere kijk op werk. Naarmate sociale interacties meer gedigitaliseerd worden, zoeken kandidaten meer dan alleen een aantrekkelijk salaris en zijn ze veeleisender dan ooit. Ze besteden ook veel meer aandacht aan het werkgeversmerk.

Hoe kun je nieuw talent aantrekken en behouden? Wat zijn de beste en gemakkelijkste manieren om nieuwe werknemers zich welkom te laten voelen? En hoe worden en blijven ze productief en gemotiveerd?

Download het e-book en ontdek ons advies voor een succesvolle onboarding!

In dit e-book lees je o.a.:

  • Wat de grootste uitdagingen op het gebied van onboarding zijn
  • Welke onderdelen belangrijk zijn bij een goede onboarding
  • Hoe tools & technologie kunnen bijdragen aan het succes van onboarding
  • Twee case studies van bedrijven met succesvol onboarding-programma: Mazars en Oui Care

Aangeboden door:

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.