Logo
  • Download
  • 15 mei 2019

Denk als een marketeer: target en meet voor een betere inbound pijplijn met kandidaten

Heb je moeite met het vinden van de kwalitatieve kandidaten waarnaar je op zoek bent? Het aanbod van talent neemt af en traditionele recruitmentmiddelen werken niet meer zo goed als vroeger. Tijd voor een creatieve oplossing.
Beeld Denk als een marketeer: target en meet voor een betere inbound pijplijn met kandidaten

Download

Type:
PDF
Grootte:
12 pagina's
Download
Aangeboden door:
Indeed

Als je de juiste kandidaten op het juiste moment wilt bereiken, kun je veel leren van online-marketing-strategieën. In het e-book ‘Denk als een marketeer: target en meet voor een betere inbound pijplijn met kandidaten’ leer je:

  • online advertising te begrijpen;
  • hoe targeting werkt;
  • hoe een getargete advertentiecampagne je kan helpen aan een betere inbound pijplijn met kandidaten;
  • nieuwe manieren om de prestaties van je campagnes te meten en te verbeteren en zo je recruitmentdoelen te bereiken.

Nadat je leert hoe online targeted advertising werkt, zul je minder tijd besteden aan het doorspitten van cv’s en meer tijd overhouden om te communiceren met de kandidaten waarnaar je op zoek bent.

Download het gratis e-book.

Meer mensen vinden een baan op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nr. 1 vacaturesite ter wereld en hier kunnen werkzoekenden miljoenen vacatures op internet of via hun mobiele apparaat vinden, in meer dan 60 landen en in 28 talen. 200 miljoen mensen zoeken vacatures, plaatsen cv's en bekijken werkgevers op Indeed, elke maand weer. En Indeed is de nr. 1 bron voor het aannemen van extern personeel voor duizenden bedrijven.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.