Logo
  • Download
  • 18 september 2019

De vier platformen van Recruitment Marketing

Steeds krapper wordende arbeidsmarkt maakt het steeds lastiger om toptalenten aan uw organisatie te binden. Een sterke Employer Value Proposition (EVP) zorgt ervoor dat u talenten langer kan binden, boeien en tevens effectiever kunt werven.
Beeld De vier platformen van Recruitment Marketing

Download

Type:
PDF
Grootte:
6 pagina's
Download
Aangeboden door:
Yoores

Want hoe komt het talent bij u binnen? De moeilijkheid zit hem in eerste instantie in vinden van deze toptalenten. En vervolgens moet u met hen in het contact komen. Hoe bereikt u die hoogopgeleide ICT-er of die technisch geschoolde vakman? Om de instroom te vergroten kunt u gebruik maken van Recruitment Marketing; een unieke discipline binnen Talent Acquisition die verder gaat dan traditionele recruitment.

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.