Logo
  • Download
  • 9 oktober 2019

De perfecte match: Een duurzame relatie met kandidaten opbouwen in 5 stappen

Je zou nooit een huis kopen of naar een andere stad verhuizen als het niet goed voelde, maar heb je ooit op die manier nagedacht over een baan die je werd aangeboden? Zou je een baan aannemen als je niet het idee had goed bij het bedrijf te passen?
Beeld De perfecte match: Een duurzame relatie met kandidaten opbouwen in 5 stappen

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
Indeed

In deze krappe arbeidsmarkt volstaat het niet om slechts de interesse van kandidaten te wekken. Je moet ervoor zorgen dat werkzoekenden zich verbonden voelen met je bedrijf, zodat ze op je vacature solliciteren en uiteindelijk je aanbod accepteren.

Wat kun je doen om de aandacht van je kandidaat te trekken?

  • Trek de aandacht van kandidaten voordat ze solliciteren
  • Maak het sollicitatieproces leuk
  • Bouw vertrouwen op met kandidaten
  • Help sollicitanten succesvol te zijn
  • Laat kandidaten merken dat hun ervaring belangrijk voor je is

Download snel het gratis e-book en leer hoe je een duurzame relatie met kandidaten opbouwt en jouw perfecte match vindt.

Meer mensen vinden een baan op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nr. 1 vacaturesite ter wereld en hier kunnen werkzoekenden miljoenen vacatures op internet of via hun mobiele apparaat vinden, in meer dan 60 landen en in 28 talen. 200 miljoen mensen zoeken vacatures, plaatsen cv's en bekijken werkgevers op Indeed, elke maand weer. En Indeed is de nr. 1 bron voor het aannemen van extern personeel voor duizenden bedrijven.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.