Logo
  • Download
  • 8 februari 2019

Brochure Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een vorm van outsourcing waarbij een organisatie een deel van of het gehele recruitmentproces uitbesteedt aan een externe provider. RPO van Yoores is innovatief en dynamisch. Wij ondersteunen je in jouw recruitmentprocessen, op de punten waar jij behoefte aan hebt.
Beeld Brochure Recruitment Process Outsourcing

Download

Download
Aangeboden door:
Yoores

Maak kennis met Recruitment Process Outsourcing van Yoores

Iedere organisatie is uniek. Daarom bieden wij enkel op maat ingerichte oplossingen aan. Yoores kan het gehele recruitmentproces van jouw organisatie uit handen nemen, of delen hiervan. We beginnen bij het vaststellen van een EVP (Employee Value Proposition), het bouwen van de careersite en stellen een Recruitment Marketing plan op.

Wanneer alles staat gaan we met de vacatures aan de slag. Wij doen een job intake, stellen de wervingstekst op en gaan aan de slag met searchen. Zo verzorgen we de werving en selectie van talent en bespoedigen de procedure tot en met de hire. Maar, we kunnen ook delen hiervan voor je uit handen nemen. Zoals de Job Marketing, werving, selectie, Talent Sourcing (en het opbouwen van de Talent Pipeline), onboarding of payrolling. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bij te springen bij tijdelijke projecten of andere piekmomenten.

Kortom, Yoores gaat graag een custom fit samenwerking met je aan. Een samenwerking die naadloos aansluit op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar flexibiliteit of expertise, wij hebben het in huis.

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.