Logo
  • Download
  • 4 februari 2019

Brochure Recruitment Marketing

Iedere vacature is anders, net als dat ieder mens uniek is. Dit maakt iedere doelgroep anders. Met deze kennis en vanuit onze expertise hebben wij een Recruitment Marketing model ontwikkeld, gebaseerd op 4 platformen.
Beeld Brochure Recruitment Marketing

Download

Download
Aangeboden door:
Yoores

Wij onderscheiden hierin jobboards & postings, SEO/SEA & aggregators, social, en talent sourcing. Met behulp van (big data) analyse en onze ervaring richten wij de Recruitment Marketing activiteiten in om te komen tot het beste resultaat. Dit resultaat richt zich op instroom van sollicitanten, maar ook op de kwaliteit hiervan. Door deze activiteiten cross-platform in te zetten, onder regie van Yoores, versterken zij elkaar. Het is niet alleen eenvoudiger om alle diensten bij Yoores af te nemen, maar ook vooral vele malen effectiever. Op basis van onze uitgebreide analyse bepalen wij via welke platformen jouw vacature de doelgroep maximaal bereikt.

Actief sinds 2011 als Recruitment Solutions Provider, heeft Yoores als specialist op dit gebied een grote voorsprong. Begonnen met Recruitment Process Outsourcing (RPO), hebben wij de processen opgesplitst en bieden wij nu ook Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy als losse diensten aan. Met Employer Branding als rode draad door het proces geloven wij niet in 100% automatisering. Yoores is een mensgerichte en professioneel geschoolde Recruitment Consultant.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.